Datum: 11 Jul. 2019

Voorlezen is ontzettend gezellig en leuk, zowel voor het kind als voor de ouders. Gelukkig zijn een hoop ouders het hier mee eens, want voorlezen is niet alleen leuk, maar ook heel belangrijk in de ontwikkeling van het kind. Vooral kinderen tussen de twee en vijf jaar worden veel voorgelezen. Van deze groep wordt 90% regelmatig voorgelezen.

Al jaren onmisbaar bij veel gastouders en kinderdagverblijven.

Dankzij diverse verbeteringen nu nóg makkelijker in gebruik.

Plannen en organiseren was nog nooit zo kinderlijk eenvoudig.

Gastouderopvang Agenda

Nooit meer iets vergeten van de ouders én de kinderen! Welke kinderen komen er vandaag, welke kinderen zijn afwezig, zijn er nieuwe kinderen in de groep of is er specifieke informatie voor de ouders? Een kleine greep uit de administratieve werkzaamhedendie horen bij het werk van de gastouder. Niet altijd even makkelijk, wel noodzakelijk! Verschillende systemen, notities en laadjes zijn verleden tijd. Met de multifunctionele Gastouderopvang Agenda heb je alles overzichtelijk op één plek, je kunt notities maken die betrekking hebben op de ‘dingen van de dag’, maar ook op de lange termijn. U kunt elke dag de uren invullen hoe lang een gastkind is gebleven, ideaal voor uw administratie. Overzichtelijk en makkelijk, zodat jij tijd over hebt voor waar je passie ligt: de (gast)kinderen!

Kinderopvang Planner

In één oogopslag alles op een rijtje... Kinderen die afwezig zijn, nieuwe kinderen of kinderen die komen wennen: er gebeurt veel in de kinderdagopvang! En dat begrijpen wij maar al te goed. Geen dag is hetzelfde en de wisseling van kinderen en collega’s kunnen het soms erg onoverzichtelijk maken. Hoe fijn zou het zijn als je alles op één plek hebt, zodat het voor iedereen makkelijk toegankelijk en toepasbaar is? In deze multifunctionele Kinderopvang Planner kan je elke dag notities maken die relevant zijn voor de ouders, jezelf en collega’s. De planner is voorzien van een overzichtelijk week- en dagoverzicht. Zo kan je bijvoorbeeld noteren welke aandachtspunten er zijn bij het halen en brengen van de kinderen, je kunt de ‘dingen van de dag’ opschrijven, specifieke informatie voor de ouders etc.

Wat anderen zeggen

“De indeling is overzichtelijk, er is volop ruimte voor extra notities en er staat veel nuttige informatie in (zoals vakanties, kalenders en regelgeving).”

Madeleine Kruysen - GA-buro Liefbeestje

De de agenda voorzien van een degelijke spiraal waardoor je de agenda goed kunt openklappen en heeft een degelijke, sterke kaft.

Elvira Zorg

Deze agenda is een aanrader voor iedere gastouder die meerdere kindjes per dag opvangt en zeer zeker wanneer het om flexibele opvang gaat.

Marian Goetzee

“Wij bestellen 70 Kinderopvang Planners per jaar. Onze cover wordt op maat ontworpen voor ons, helemaal gratis!”

Puck en Co

“Leuk dat ik voorin de agenda de foto’s van de gastkinderen kan plakken. Dat maakt het heel persoonlijk”.

SImone Breedveld

“Het is meer dan een planner! We kunnen niet meer zonder. Ook vakanties van de medewerkers zijn in één oogopslag te zien”.

KDV de ZeesterGoetzee

Blog